Over de Flapcan

Het is uiteraard mogelijk om uw (bedrijfs)feest, borrel of receptie in de Flapcan te organiseren. Zo heeft u alle tijd voor uw gasten, en laat u de rest gewoon aan ons over. Niets is te gek, en het meeste is wel mogelijk. Van groepen tot 150 man, tot een potje darten met z’n tienen. Wij verzorgen ook graag een eenvoudig buffet of een uitgebreid meergangen-diner voor uw gasten. Klik hier voor meer informatie.

In de Flapcan is altijd veel te doen; zo zijn er vijf dartbanen, een biljarttafel, een tweewekelijks terugkerende pubquiz, live muziek, diverse proeverijen en vele andere (ludieke) evenementen. Bekijk de Agenda voor alles wat er in de Flapcan plaatsvindt, of volg voor de laatste info de Facebook-pagina van de Flapcan

De afgelopen jaren is de Flapcan de locatie geweest voor meerdere huwelijken, talloze verjaardagen, bedrijfsfeesten, borrels, recepties, pubquizzen, eindexamenfeesten en zelfs radio- en tv-uitzendingen. Tientallen huwelijken en vriendschappen zijn er ontstaan en meerdere speelfilms zijn er opgenomen.

Kortom; in de Flapcan is er altijd iets te vieren.