Online Pubquiz

  • Datum jun 1, 2021
  • Uur 08:00 pm - 11:00 pm
  • Adres

Inmiddels is de horeca weer gesloten, maar dat betekent natuurlijk niet dat de quiz niet door kan gaan! Net als tijdens de eerste lockdown zullen we de quiz iedere dinsdag om 20:00 uur online via een livestream aanbieden, zodat je, veilig vanuit huis, gewoon aan de quiz mee kunt doen.

Hoe werkt het precies?

  • Bekijk de quiz via deze Youtube-link: https://youtu.be/2YyRUVq_8EE (Deze link verschijnt hier iedere week rond 18:00 uur. Als je eerder kijkt, kan het dus zijn dat er nog een link van de voorgaande week staat.)
  • Vul je antwoorden in via deze link: Antwoord-formulier Pubquiz. Voorafgaand aan de quiz vragen we je een testronde in te sturen, zodat wij weten welke teams er allemaal meedoen, en of alles goed werkt. Deze testronde stuur je in door onder ‘Ronde’ te kiezen voor ‘Testronde’, en je teamnaam en e-mailadres in te vullen. Bij de testronde hoef je verder niets in te vullen.
  • Tijdens de quiz zal er een QR-code in beeld staan die verwijst naar een Tikkie-betaalverzoek. Hier kun je zelf een bedrag invullen dat je voor je deelname wilt betalen. Uiteraard stellen we elke bijdrage enorm op prijs. Dat kan ook via deze link: https://tikkie.me/pay/DeFlapcan/ic2ziFT1qMVnSDxMXDqGjo.

Nog even snel de opbouw van de quiz:

Ronde 1: Plaatjesronde. De plaatjes staan in beeld, hier hoort een vraag bij die aan het begin wordt toegelicht. De antwoorden van deze ronde lever je tegelijkertijd met de antwoorden van ronde 4 in.
Ronde 2, 3 en 4: Algemene vragenrondes, regelmatig is ronde 3 een audioronde.
Pauze
Ronde 5: Algemene vragenronde.
Bierronde: Een ronde waarin de vragen snel gesteld worden. Het winnende team van deze ronde krijgt er twee punten bij, en een rondje bier op het moment dat De Flapcan weer open mag.
Ronde 6: Algemene vragenronde.
Pauze
Ronde 7: Muziekronde.
Ronde 8: Algemene vragenronde.
Afhankelijk van de tijd kan er een extra ronde worden gespeeld. We proberen altijd rond 23:00 uur klaar te zijn.