Online Pubquiz!

  • Datum jun 9, 2020
  • Uur 08:00 pm - 11:00 pm
  • Adres

Tijdens de Corona-crisis komt de pubquiz gewoon naar je toe. Deze online quiz doen we iedere week op woensdag om 20:00 uur (in plaats van om de week op dinsdag).  Het werkt als volgt:

  1. Je maakt een videoverbinding met je team via Whatsapp, Skype, Teams, Zoom of een soortgelijke app.
  2. Zorg zelf voor iets te drinken en voor de bitterballen. Marjolijn en Elise zijn alleen virtueel aanwezig. Je kunt ook je drankjes in onze winkel bestellen. Als je op woensdag voor 16:00 uur bestelt, zorgen we dat je het voor de quiz in huis hebt (in Haarlem e.o.).
  3. Je bekijkt de livestream van de quiz via YouTube. https://youtu.be/ZYGuM6Wd3QE. Het is aan te raden de quiz op een ander apparaat te bekijken dan waarop je verbinding hebt met je team, zodat het geluid niet door elkaar heen loopt.
  4. De antwoorden vul je per team en per ronde in op een formulier op deze website. Dit formulier is hier te vinden.  We zullen je voordat we beginnen vragen om via dit formulier een test te sturen, zodat we zeker weten dat het bij iedereen werkt en we weten welke teams er meedoen. Voor deze test vul je teamnaam en e-mailadres in, en selecteer ‘Test’ in het menu onder ‘Ronde’.
  5. Je kunt via een Tikkie betaalverzoek een donatie doen. Dit is de link: https://tikkie.me/pay/DeFlapcan/4tgM6PYyi97LSTKn9jSzAW. Dit is niet verplicht uiteraard, maar wordt wel erg gewaardeerd.

Het is handig je team van te voren even aan te melden via quiz@deflapcan.nl, zodat wij weten dat je meedoet. Maar op het laatste moment meedoen is natuurlijk ook geen probleem!

Nog even snel de opbouw van de quiz:

Ronde 1: Plaatjesronde. De plaatjes staan in beeld, hier hoort een vraag bij die aan het begin wordt toegelicht. De antwoorden van deze ronde lever je tegelijkertijd met de antwoorden van ronde 4 in.
Ronde 2, 3 en 4: Algemene vragenrondes, regelmatig is ronde 3 een audioronde.
Pauze
Ronde 5: Algemene vragenronde.
Bierronde: Een ronde waarin de vragen snel gesteld worden. Het winnende team van deze ronde krijgt er twee punten bij, en een rondje bier op het moment dat De Flapcan weer open mag.
Ronde 6: Algemene vragenronde.
Pauze
Ronde 7: Muziekronde.
Ronde 8: Algemene vragenronde.
Afhankelijk van de tijd kan er een extra ronde worden gespeeld. We proberen altijd rond 23:00 uur klaar te zijn.

Wij zullen, tot de Corona-crisis voorbij is, iedere woensdag voor je klaarzitten in de studio!