Over de Flapcan

Het is uiteraard mogelijk om uw (bedrijfs)feest, borrel of receptie in de Flapcan te organiseren. Zo heeft u alle tijd voor uw gasten, en laat u de rest gewoon aan ons over. Niets is te gek, en het meeste is wel mogelijk. Van groepen tot 150 man, tot een potje darten met z’n tienen. Wij verzorgen ook graag een eenvoudig buffet of een uitgebreid meergangen-diner voor uw gasten. Informeer aan de bar naar de mogelijkheden, of neem contact op via mail of telefoon.

In de Flapcan is altijd veel te doen; zo zijn er 5 dartbanen, een biljarttafel, een tweewekelijks terugkerende pubquiz, live muziek, diverse proeverijen en vele andere (ludieke) evenementen. Bekijk de Agenda voor alles wat er in de Flapcan plaatsvindt, of volg voor de laatste info de Facebook-pagina van de Flapcan

Van oktober tot en met mei treden er eens per maand een aantal bands uit de Haarlemse Popscene plaats. Negen kroegen, verspreid door Haarlem bieden een plaats aan beginnende rock- en popacts uit de regio. Raadpleeg voor meer informatie hierover de site van de Haarlemse Popscene.

De afgelopen jaren is de Flapcan de locatie geweest voor meerdere huwelijken, talloze verjaardagen, bedrijfsfeesten, borrels, recepties, pubquizzen, eindexamenfeesten en zelfs radio- en tv-uitzendingen. Tientallen huwelijken en vriendschappen zijn er ontstaan en meerdere speelfilms zijn er opgenomen.

Kortom; in de Flapcan is er altijd iets te vieren.